18 Januari

"fråga dig inte vad världen behöver. Fråga dig vad som får dig att börja leva, ägna dig åt det. För det som världen behöver är människor som har börjat leva"  Howard Thurman 
 

Veckans Pass
gym 3
yoga 1
hot mojo yoga 1
balett 3
breaking 1
jazz 3
 
denna vecka har jag testat att gått upp 05.30 varje dag och gjort saker timmarna innan skolan.
som gym, sång och förberedelser, projektarbete m.m. 
Det har fungerat bra. Dagarna har blivit långa men veckan har gått super snabbt. 
ska testa detta sättet i två veckor till. Så länge man förbereder sig varje vecka och varje kväll dag för dag med mat och sömn så funkar det alldeles utmärkt. 
 
Den här helgen har jag haft min vän Jonathan på besök. Det har varit super skoj och förhoppningsvis blir vi kombos om två veckor. Han är varmt välkommen. Det blev spelkväll i fredags (hatar spel så var hejarklack) hemma hos mig. Sedan blev det god mat med P3guld galan på lördagkvällen hemma hos Bob och Amanda.
 
 
 
 
och idag har det bara varit brunch på kafferosten, promenad, filosoferat, matlådor, pratat i telefon, städat, tvättat, pwnap m.m. nu blir det Jazz och blues i högtalarna och diska upp allt i köket. Sen ta kvällen som den kommer. Denna vecka vill jag tipsa om en bok jag har börjat läsa som heter "meditationens Hemlighet". Perfekt för den som känner som mig som vill förstå och lära sig mer om innebörden med att meditera varje dag och må bättre i kropp och knopp. Finns på Akademibokhandlen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0