31 januari

"ibland tror jag att alla mina fotografier bara är fotografier av mig.
Det jag intresserar mig för är..människans situation.
Men det som jag ser som människoans situation kanske bara är min egen."
Richard Avedon 
 
 
veckans pass
2 gym
1 yoga
2 balett
3 jazz
 
Inte lika många pass denna vecka men jag mår fint ändå. 
Denna veckan har det varit full fokus på musikal och helgens statist möte som jag har imorgon. 
Ett lyckat möte med frilagret och artisterna är nu äntligen bokade till kvällen den 28 mars. Kommer bli grymt. 
Har fortfarande inte beskrivit vad det är exakt jag håller på med utanför skolan här på bloggen men det kommer. Så fort eventet är klart och affisherna och informationen är ute skall jag berätta vad fan det är jag sysslar med. 
 
Igår flyttade Jonathan in här hos mig i göteborg och i tre månader framåt kommer vi vara kombos. intressant och roligt. känns väldigt bra redan. 
Jonathan hann inte bara flytta in hit igår utan han fick också vara med och fira en av mina finaste och närmaste vänner här i göteborg BOB (Anna) som fyller 23 Idag. Det blev en fin förpärla hos henne med många från klassen, balettakademien och vänners vänner. 
 
idag sitter jag och redan börjar planera veckan och morgondagen. 
och kommer ta dagen som den kommer. Eftersom förra helgen blev så intensiv så känner jag att det är värt att låsa in sig i sin bubbla en dag och inte planera in något särskilt. 
 
Grattis till min fina bror som också fyllde 23 år igår. älskar dig 
 
min fina BOB 
 
 Det är ju så gött med massage. fy fan vilken smärta 
 
 
Vi körde Laserdom med balettakademiens 2or i onsdags.
BA vann men vi satsar på fotbollsmatchen i vår istället 
 
 
spiller kaffe och filosoferar på soulstore 
 
 
 
sångrep med "ordinary days"! 

26 Januari

förra veckan träningspass
 
gym 2 
yoga 1
hot mojo 1
balett 3
Jazz 1 (typ 2)
 
förra veckan avslutade vi vårat teaterprojekt med en liten redovisning.
vad skönt att släppa taget om detta och nu väntas det full fokus på vår musikal redovisning.
oavsett hur det kommer gå tycker jag att det har varit väldigt lärorik att få läsa och fördjupa sig i en musikal och sedan översätta den + bygga upp en föreställning kring bara ett par låtar. 
 
Denna helg var väldigt spontan och lång. Råkade hamna på filmfestival mingel med massa producenter och manusförfattare. Spännande och inspirerande, gratis alkohol och goda snittar MUMS.. sen av en slump på söndagen mötte jag och Albin upp en vän till Albin som satt och sände Radio på frilagret där vi kommer ha vårat projekt i Mars och albins vän visade sig vara min gamla kollega, så världen är bra liten. Men lite smygreklam fick vi in där vilket var super skoj. 
 
sen var det bara att planera veckan som är nu. jag är stressad över att jag har ont i min rygg men lugn över att mycket av saker jag varit stressad över börjar falla på plats. 
 
nu skall jag hem till min säng och somna så snabbt jag kan. 
 

18 Januari

"fråga dig inte vad världen behöver. Fråga dig vad som får dig att börja leva, ägna dig åt det. För det som världen behöver är människor som har börjat leva"  Howard Thurman 
 

Veckans Pass
gym 3
yoga 1
hot mojo yoga 1
balett 3
breaking 1
jazz 3
 
denna vecka har jag testat att gått upp 05.30 varje dag och gjort saker timmarna innan skolan.
som gym, sång och förberedelser, projektarbete m.m. 
Det har fungerat bra. Dagarna har blivit långa men veckan har gått super snabbt. 
ska testa detta sättet i två veckor till. Så länge man förbereder sig varje vecka och varje kväll dag för dag med mat och sömn så funkar det alldeles utmärkt. 
 
Den här helgen har jag haft min vän Jonathan på besök. Det har varit super skoj och förhoppningsvis blir vi kombos om två veckor. Han är varmt välkommen. Det blev spelkväll i fredags (hatar spel så var hejarklack) hemma hos mig. Sedan blev det god mat med P3guld galan på lördagkvällen hemma hos Bob och Amanda.
 
 
 
 
och idag har det bara varit brunch på kafferosten, promenad, filosoferat, matlådor, pratat i telefon, städat, tvättat, pwnap m.m. nu blir det Jazz och blues i högtalarna och diska upp allt i köket. Sen ta kvällen som den kommer. Denna vecka vill jag tipsa om en bok jag har börjat läsa som heter "meditationens Hemlighet". Perfekt för den som känner som mig som vill förstå och lära sig mer om innebörden med att meditera varje dag och må bättre i kropp och knopp. Finns på Akademibokhandlen.

10 Januari

Det ädlaste du kan göra är att ge till andra. Börja fokusera på ditt högre syfte.
Ur; Munken som sålde sin ferrari
 
 
veckans pass 
gym 1
yoga 3
poledance 1
balett 1 (skoltid)
jazz 2 (skoltid)
breaking 1 (skoltid)
 
Just nu mår jag väldigt bra både fysiskt och spykiskt. Jag har mitt projekt sidan om skolan där mycket är igång och saker är på G. Är otroligt kul att få jobba med så kunniga människor och jag får hela tiden påminna mig själv om att syftet med projektet är just sammarbetet inte bara resultat.. 
Yoga har blivit en rolig ny del av min vardag och jag hoppas kunna ha kvar den nu även när skolan är igång.
 
 
Jag har inte så mycket mer att säga om veckan än att det är helt okej att vara igång med skolan igen. jag ser fram emot minimusikalprojektet och se om min röst känns annolunda efter tre veckor endast andningsavslappning. Jag har nått mina mål med veckan och jag ska spendera min lördag med Zlatans bok, en pizza och något mera gött. 
 
veckans tips; Storytel appen, testa gratis två veckor (ljudbok), bönpasta (gottigott).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 Januari

Mexikansk mat, försfest, sjukaste fyrverkeriet och fest till 7.30. Härligt sällskap och ett härligt möte med nya människor från andra delar av världen där vi pratade om minnen om året som varit och hur vi önskar att 2015 ska bli och hur vi ska nå våra mål. En härlig start på 2015. Tack Köpenhamn. 
 
 
 
Denna 2 Januari 2015 känner jag mig i något läge mellan gråtfärdig och lycklig, Pigg och trött, rädd och modig. Vad passar då inte bättre med lite Håkan Hellström i högtalarna som sjunger om alla känslor på samma gång. Ska låta live inspelningen från ullevi gå runt runt runt hela dagen! 
 
 
Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På Betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek

RSS 2.0