8 februari

"världen blir tråkig när man blundar men, världen blir fin OM du ser den. För att livet ska bli roligt måste den ha först blivit sett" färger av en helt vanlig dag.. Odinary days.. en vanlig dag.. 
 
 
 
 
veckans pass
yoga 2
hot mojo 1
balett 2
jazz 2
gym 1
 
Min vecka har varit så grym. 
Jag har gjort allt det där jag planerade och det känns bara så bra i hjärtat. och i onsdags kände jag för första gången en förändring i kroppen när jag körde hot mojo yoga och resten av passen denna vecka har gått så himla bra. Och det känns skönt att börja se resultat på det man gör. 
musikalredovisningen i fredags gick så bra som det skulle göra. En redovisning där vi alla haft samma förutsättningar och samma tid på oss att fixa ihop. som betyder att vi först sökt vilken musikal vi ville vara med i, vilken roll vi ville spela.. vi har valt ut 30 minuters material att jobba med. Översatt texterna och skapat scener som skall försöka binda ihop två akter. Med samma förutsättningar menar jag också att vi alla bara fick ett genomdrag med pianist dagen innan redovisningen (svårt utan ackord anayls) , vi hade inget ljus heller, utan bara våra karaktärer och vårt material. 
 
Jag fick jobba med mitt första val vilket kändes super kul. Musikalen Ordinary days tillsammas med Jim, Christine och Rickard. Och det har verkligen gått så bra. Jag älskar verkligen den här musikalen. Men får följa 4 olika karaktärer under en helt vanlig dag i deras liv och jag tror alla kan känna igen sig i någon av rollerna. Jag fick spela Claire som slåss om viljan att kunna släppa taget om sitt förflutna då hon miste sin pojkvän John i world trade center. 
 
Nu har jag en vecka lov och det ska bli så skönt. Min födelsedag väntar imorgon och den skall firas tillsammans emd mina vänner som fortfarande är kvar i stan och sen åker jag till karlstad den 12de :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0