19 februari

No, don’t ever stop doing the things you do
Don’t go, in every breath I take I’m breathing you 
Euphoria 
 
 
Mycket på g nu. Men först lite om mitt sportlov. 
 
Firade min 25 årsdag med vänner, bio och restaurang. 
Är så tacksam för mina fina vänner här i Göteborg <3
Sedan poff gick det två dagar och så var jag i Karlstad och firade. Först lite fika med familjen 
och sedan blev det lite bad och bastu ute på bomsta tillsammans med två av mina favoriter och sedan ett antal andra bekanta annsikten jag inte haft chansen att umgås med på länge vilket var riktigt kul och vilken härlig kväll det blev. Slutade med lite biljard i dimman och en film i en stor dubbelsäng. skitmysigt. 
 
Fick även chansen att dansa lite med en gammal vän till mig från Gymnasiet. Tove klang. Tror inte jag träffat henne på 3-4 år. Var sjukt härligt att få se henne igen. hade gärna pratat lite längre än det blev. Men det blir nästa tillfälle. 
 
 
 
 
 
 
Nu till alla projekt 
 
Nästa helg producerar jag min första film någonsin tillsammans med regissören Albin Glasell från Varberg. 
Så min hjärna är ganska mycket i fokus på detta. Det är mycket som ska klaffa. Jag lär mig otroligt mycket med att vara "huvudansvarig". Vill nästan inte säga att jag är det med tanke på att Albin och musikproducenten Jim är stort bollplank och får stå ut med mig. Men kan tänka mig att det är såhär många chefer känner sig. Men 28 Mars är det tänkt att den skall visas och all info stor på bilderna nedan. 
 
 
 
 
Sen har jag nu tackat ja till att vara med i en barnmusikal som heter "POLARE" som jag börjar repa in nu på söndag med premiär och föreställning i Stockholm 25 mars. Ska bli vädlgit roligt. 
 
och sist men inte minst kan jag berätta om vårt nya porjekt i skolan. Där jag, Jim och Eric har valt att försöka få fram en föreställning baserat på mycket av Liv Strömqvist serier. Det ska bli otroligt kul att få gå djup in i ett ämne igen och få lära sig mer. Men detta kommer ni få höra mer av framöver. Just nu är det fokus på nästa helg och arbetet dit. Spännande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0