19 februari

No, don’t ever stop doing the things you do
Don’t go, in every breath I take I’m breathing you 
Euphoria 
 
 
Mycket på g nu. Men först lite om mitt sportlov. 
 
Firade min 25 årsdag med vänner, bio och restaurang. 
Är så tacksam för mina fina vänner här i Göteborg <3
Sedan poff gick det två dagar och så var jag i Karlstad och firade. Först lite fika med familjen 
och sedan blev det lite bad och bastu ute på bomsta tillsammans med två av mina favoriter och sedan ett antal andra bekanta annsikten jag inte haft chansen att umgås med på länge vilket var riktigt kul och vilken härlig kväll det blev. Slutade med lite biljard i dimman och en film i en stor dubbelsäng. skitmysigt. 
 
Fick även chansen att dansa lite med en gammal vän till mig från Gymnasiet. Tove klang. Tror inte jag träffat henne på 3-4 år. Var sjukt härligt att få se henne igen. hade gärna pratat lite längre än det blev. Men det blir nästa tillfälle. 
 
 
 
 
 
 
Nu till alla projekt 
 
Nästa helg producerar jag min första film någonsin tillsammans med regissören Albin Glasell från Varberg. 
Så min hjärna är ganska mycket i fokus på detta. Det är mycket som ska klaffa. Jag lär mig otroligt mycket med att vara "huvudansvarig". Vill nästan inte säga att jag är det med tanke på att Albin och musikproducenten Jim är stort bollplank och får stå ut med mig. Men kan tänka mig att det är såhär många chefer känner sig. Men 28 Mars är det tänkt att den skall visas och all info stor på bilderna nedan. 
 
 
 
 
Sen har jag nu tackat ja till att vara med i en barnmusikal som heter "POLARE" som jag börjar repa in nu på söndag med premiär och föreställning i Stockholm 25 mars. Ska bli vädlgit roligt. 
 
och sist men inte minst kan jag berätta om vårt nya porjekt i skolan. Där jag, Jim och Eric har valt att försöka få fram en föreställning baserat på mycket av Liv Strömqvist serier. Det ska bli otroligt kul att få gå djup in i ett ämne igen och få lära sig mer. Men detta kommer ni få höra mer av framöver. Just nu är det fokus på nästa helg och arbetet dit. Spännande. 

8 februari

"världen blir tråkig när man blundar men, världen blir fin OM du ser den. För att livet ska bli roligt måste den ha först blivit sett" färger av en helt vanlig dag.. Odinary days.. en vanlig dag.. 
 
 
 
 
veckans pass
yoga 2
hot mojo 1
balett 2
jazz 2
gym 1
 
Min vecka har varit så grym. 
Jag har gjort allt det där jag planerade och det känns bara så bra i hjärtat. och i onsdags kände jag för första gången en förändring i kroppen när jag körde hot mojo yoga och resten av passen denna vecka har gått så himla bra. Och det känns skönt att börja se resultat på det man gör. 
musikalredovisningen i fredags gick så bra som det skulle göra. En redovisning där vi alla haft samma förutsättningar och samma tid på oss att fixa ihop. som betyder att vi först sökt vilken musikal vi ville vara med i, vilken roll vi ville spela.. vi har valt ut 30 minuters material att jobba med. Översatt texterna och skapat scener som skall försöka binda ihop två akter. Med samma förutsättningar menar jag också att vi alla bara fick ett genomdrag med pianist dagen innan redovisningen (svårt utan ackord anayls) , vi hade inget ljus heller, utan bara våra karaktärer och vårt material. 
 
Jag fick jobba med mitt första val vilket kändes super kul. Musikalen Ordinary days tillsammas med Jim, Christine och Rickard. Och det har verkligen gått så bra. Jag älskar verkligen den här musikalen. Men får följa 4 olika karaktärer under en helt vanlig dag i deras liv och jag tror alla kan känna igen sig i någon av rollerna. Jag fick spela Claire som slåss om viljan att kunna släppa taget om sitt förflutna då hon miste sin pojkvän John i world trade center. 
 
Nu har jag en vecka lov och det ska bli så skönt. Min födelsedag väntar imorgon och den skall firas tillsammans emd mina vänner som fortfarande är kvar i stan och sen åker jag till karlstad den 12de :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0