14 juli

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma
  
okej, nu var det ett bra tag sedan man skrev. Men nu har jag fått order av mina föräldrar att skriva igen så de får se vad jag gör om dagarna. De senaste två månaderna har jag varken haft ork, inte lika mycket tillgång till dator och ingen inspiration till att dela med mig av mitt liv till andra. Vilket är iofs konstig då jag hittills har haft den bästa sommaren på flera flera år. Varberg tiden med vårt "chesscrew" har varit så kul. Mycket roligare än jag trodde. Att få jobba med en regissör som Johnny Worthy har varit så coolt.. att få plugga in en hel musikal på två veckor och stå framför publik 4 kvällar i veckan har varit så grymt.
Att få stå i slutet och sjunga Anthem framför publik som står upp varje kväll kommer nog vara det härligaste minnet. åh vad kul det har varit. Men det har varit tufft att jobbaoch pendla samtidigt.
Har i snitt sovit 4 timmar per natt i en och 1/2 månad vlket är sjukt lite om man tänker på att jag fungerar normlat med 8 timmars sömn annars..Men denna fantastiska sommar är inte slut än. Men mina planer är lite suddiga. Vill göra flera små resor men vi får se vilka som slår in. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0