26 januari

 
 And I've completely lost myself, and I don't mind..
 
 
Nytt schema i skolan som gör en både förvirrad och trött. 
Men det har gått bra ändå tycker jag. 
Jag är helt inne på att vänja mig vid bikram yoga just nu på eftermiddagarna. 
Har två pass kvar innan jag måste försöka klura ut hur jag ska kunna fortästta med det ekonomiskt. 
sammanlagd har jag klarat tre fulla pass av sex utan några somhelst illamående, svartna för ögonen, bortdomnade händer, fötter och läppar.
Det är så värt att ge det här en chans tycker jag. Om det något jag behöver så är det att få bukt på min rörlighet. 
Sen är det otroligt vad kroppen kopplar av efteråt. 
 
I fredags tog vi farväl av en klasskompis som slutar med en stor pizzalunch. Fina Cornelia, den tjejen kommer vara saknad. 
Medan resten av klassen fortsatte med att vara onyttiga och tog en eftermiddagsöl stannade jag och tre tappra kamrater och körde ett TRX pass istället. Sen blev det sångträning och bikram yoga. 
När man är alldeles mör, slapp och hungrig så blir man hembjuden på massa god mat och brekaing bad avsnitt hemma hos Eelis. en otrolig bra fredag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För övrigt har helgen varit bra. Blev inte som planerat i lördags då det var fest hos Stina och jag hade tänkt att vara hemma mycket tidigare. Men kan man inte spårvagnarna ordentligt får man skylla sig själv. Otroligt trevlig hemmafest var det. Idag (söndag) tog jag tag i mitt rum som man inte kom in i, sen tog jag och claudia tag i köket och avloppet som sagt ifrån, matlådor, storhandlat, sex and the city och betala räkningar och hyra. Allt det där "måste göra" sakerna är klara. 
 
skönt, nu sängen 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0