26 januari

 
 And I've completely lost myself, and I don't mind..
 
 
Nytt schema i skolan som gör en både förvirrad och trött. 
Men det har gått bra ändå tycker jag. 
Jag är helt inne på att vänja mig vid bikram yoga just nu på eftermiddagarna. 
Har två pass kvar innan jag måste försöka klura ut hur jag ska kunna fortästta med det ekonomiskt. 
sammanlagd har jag klarat tre fulla pass av sex utan några somhelst illamående, svartna för ögonen, bortdomnade händer, fötter och läppar.
Det är så värt att ge det här en chans tycker jag. Om det något jag behöver så är det att få bukt på min rörlighet. 
Sen är det otroligt vad kroppen kopplar av efteråt. 
 
I fredags tog vi farväl av en klasskompis som slutar med en stor pizzalunch. Fina Cornelia, den tjejen kommer vara saknad. 
Medan resten av klassen fortsatte med att vara onyttiga och tog en eftermiddagsöl stannade jag och tre tappra kamrater och körde ett TRX pass istället. Sen blev det sångträning och bikram yoga. 
När man är alldeles mör, slapp och hungrig så blir man hembjuden på massa god mat och brekaing bad avsnitt hemma hos Eelis. en otrolig bra fredag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För övrigt har helgen varit bra. Blev inte som planerat i lördags då det var fest hos Stina och jag hade tänkt att vara hemma mycket tidigare. Men kan man inte spårvagnarna ordentligt får man skylla sig själv. Otroligt trevlig hemmafest var det. Idag (söndag) tog jag tag i mitt rum som man inte kom in i, sen tog jag och claudia tag i köket och avloppet som sagt ifrån, matlådor, storhandlat, sex and the city och betala räkningar och hyra. Allt det där "måste göra" sakerna är klara. 
 
skönt, nu sängen 
 

18 Januari

 
Håll om mig
Nånting hotar kväva mig
Håll om mig
Bara du finns där för mig
Håll om mig
Nånting hotar kväva mig
Håll om mig
Bara du finns där för mig

Efter en tid med halsfluss och feber har jag äntligen kommit igång med livet igen.
Så äntligen tillbaka i danssalen, sångrummet och mina rutiner. 
 
började min första skolvecka med att gå runt på förmdiddagen med lite CVn till olika ställen.
Har även fått kallalse till en adution för ett sommarjobb utanför strömstad. Ska bli kul att få söka.
Sen blev det dans resten av dagen för att sedan möta upp Dennis som var ner till göteborg för en inervju.
Var härligt att få träffa honom igen. Man blir själv väldigt taggad och inspirerad när man möter en person som honom som kämpar otroligt hårt för det han vill och tror på.
tisdagen -  stepp, kör och jazz
onsdag -  blev det sång, sen körde jag och Chrsitine med lite grunder och övningar i TRX för hrupp A. avslutade med stepp och eget övningspogram. Sen en kväll med pizza och breaking bad med Eelis. 
 
 
 
torsdag -  TRX med grupp B, jazz, balett och eget övningpogram 
fredag -  interpretation, musikalhistoria och balett. Vidare sen till ett möte med två mycket trevliga grabbar från munebäcksgymnasiet som söker folk till en kortfilm, och kvällen avslutades med middag med snygga brudar. 
 
 
 
Lördagen börjades med mitt första Bikram yoga pass ever. Var otroligt skönt och härligt och ska nu testa detta i 10 dagar. Min kropp är alldeles mjuk, varm och go fortfarande. För de som inte veta är bikram yoga ett pass i en sal som är uppvärmd i 40 grader. Så man kör yoga helt enkelt i en bastu kan man säga. Otroligt härligt. 
 
 
 
 
Hem för lite mat och vila innan "Tapdance jam" på skolan som Gustav ordnat så fint. Det var super skoj faktiskt. fick ut väldigt mycket av att köra tillsammans med folk och improvisera fram olika rytmer och lära mig släppa loss lite. var otroligt nervös då stepp inte är mitt starkast ämne haha. 
Nu har jag skrivit på tok för mycket för att folk ska orka läsa (förutom mor och far förstås) . Men detta är ju för min egen skul iofs.. skönt att få skriva av sig allt man gjort och känna efter hur man mår psykiskt och fysiskt. 
 
 
Imorgon ser jag fram emot ett nytt pass bikram och brunch med mina fina Linda och Åsa. 

2 Januari

Sjuksängen tycker att alla borde se den här mysiga miniserien på tre delar "Fröken Frimans Krig" 
girlpower 
 
 

The great gatsby

A little party never killed nobody
So we gon’ dance until we drop, drop
A little party never killed nobody
Right here, right now’s all we got
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De två sista bilderna är tagna från #gbgatsby 

2 Januari

Första inlägget för i år! 
Jag kommer göra en bildbomb från sjuksängen. 
Är iafall tillbaka i Göteborg och det känns väldigt bra! Jag hade en suverän julafton med min fina familj. Juldagen var rolig med massa kändisar som man inte träffat på länge och nyår firades med vänner och främlingar med ett underbart Great Gatsby tema där alla hade gått all in. Tackar 2013 för både framgångar men också motgångar som jag gett mig fan på att ta mig ur. Alla årstider 2013 har verkligen varit upp och neroch i år hoppas jag på lite mer framgångar. Det ska jag se till. 2014 here I come
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0