24 Februari

another night at darryl´s..
 
- teater
- (körträning)
- balett
 
Idag har jag haft få lektioner och fått lite gjort också. 
Idag var det bara tillbaka till verkligheten igen och jag hängde inte med alls i huvudet.
jag var överallt och ingenstans och gjorde allt men ingenting. En sådan dag var det. 
så den här veckan är det fokus på duettsång och teater för min del tror jag för det känner jag mest stress över. 
Iofs så kanske det blir lite fokus på kören också beroende på hur det går imorgon. 
 

21 februari

Vill du se stjärnorna ta dig en titt omkring.
Vem e de som bestämmer om man blivit nånting.
Jakten på framgång och succé gör människan blind.
Livet är större än materiella ting.
Du har inget att bevisa för dom.
Bli aldrig nånsin en kopia av nån.
När dom vill visa deras väg, så kan du hälsa att vi följer inte med

 
Idag var tanken att jag skulle ta mig tillbaka till götet. men det blev inte så.
Imorgon åker jag ner igen efter en vecka i sjuksängen. Igår var första gången jag kom ut en längre stund. Jag träffade Nathalie, Pyra med lille Isak och Desserié med lille Tilde. Det var mysigt att bara vara och inte göra så mycket än att dricka te och uppdatera sig om Karlstad händelser. 
 
Eftersom det blev ändrade planer idag så har det inte blivit så mycket mer än curling och ishockey på tvn och "kapten röd" i lurarna. Jag känner mig frisk nu äntligen men sjukt trött och seg. Inuti är jag stressad över allt jag missat och över hur mycket jag vill och behöver göra. Men jag får ta det som det kommer nu och passa på att vila ut sista dagen innan man är tillbaka till verkligheten. 
 

18 Februari

Det absolut bästa med att vara sängliggandes i just dessa tider är ju att det finns tid till att se vinter OS.
Helt sjukt vad all sport blir rolig att titta på. Hur ofta kollar man på curling, snowboard och freestyle skidåkning?? Tittade tre timmar på konståkning igår och för er som inte vet har jag ju en annan dröm som jag tänker göra i mitt andra liv som man pratar om ibland. och det är just att bli bäst i konståkning. haha. Det är en sport som jag kan ångrar idag att jag aldrig testade på. Men jag är njöd med mitt liv och får vara en riktigt isprinsessa i mina drömmar istället... 
 
 
Vinnarna Tessa Virtue och Scott Moir från USA i fridans
Mitt favoritpar från spanien Sara Hurtado och Adrién Diaz som slutade på 13 plats. 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 Februari

There was a barber and his wife,
And she was beautiful.
A foolish barber and his wife.
She was his reason and his life,
And she was beautiful,
And she was virtuous,
And he was... naive.

 
Hela uppsättningen sweeney todd från broadway 1982  finns på youtube för den som är intresserad. 
Hittade lite bilder från stadsteraterns produktion här på internet också. 
Om ni får möjlighet så se den. Tyckte den var väldigt sevärd. 
Kul med karlstad folk på scenen också. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 februari

Baby why you wanna cry? 
You really oughta know that I 
Just have to walk away sometimes 
We're gonna do what lovers do 
We're gonna have a fight or two 
But I ain't ever changin' my mind 
  
 
Det har hänt mycket sen sist, så varning för långt inlägg.
Jag har hunnit haft en fest för att fira in min 24 års dag. Tack alla inblandade. Lördagen kom mor och far upp och vi såg våra duktiga treor uppträda sin teaterpjäs "född kyldig" som var en mycket bra monolog pjäs. Söndagen blev jag "äntligen" 24 år och det blev mysfrukost, fika och shopping på second hand. Sen hejdå till föräldrarna och vidare på resturang och bio med min fina kombo som bjöd med mig på "hundraåringen". En lugn Måndag med förberedelser inför tisdagen då det blev audtion för daftö camping i sommar. Har inga kommentarer om den här dagen faktiskt. Kan gå hursomhelst, hoppas på att få reda på detta snarast. Mitt imunförsvar har verkligen sagt ifrån efter nyår. under tisdagen blev jag bara sämra och sämre och natten till onsdag hade febern kommit tillbaka. 
 
Jag trostade febern och drog till Stockholm ensam och hälsade på. Onsdagen träffade jag både Marcus, sofia och Lena. Jag upptäckte under natten till torsdagen att det kanske var fel att åka upp till stostan för fy satan vad dålig jag kände mig. Jag åkte till Martin och hälsade på och tyckte sen inte så synd om mig längre då jag kom hem till en ung kille med krossad rygg. Trevlig att få träffa honom äntligen efter olyckan. nu håller vi tummarna att den läker snabbt och smidigt. En fika med Linda och sen höjdpunkten med hela stockholmsresan blev en 6 timmars lång pratstund med mina Danske vän Rune Bendixen som jag inte träffat på 8 år. 
 
Fredagen 14 februari Alla hjärtans dag firades med en hel dag med Lena och hennes dagbarn och ensam mellan alla par på stadsteatern för att se sweeney todd på kvällen. Jag fick bästa platsen!!! 12 raden, parkett i mitten mellan två gamla par som tittade konstigt på mig först men tyckte nog sedan att det var ganska coolt av mig att gå själv. Träffade Linda Lundberg (med i bandet sincever)  och hennes pojkvän (också med i sincever) så helt ensam kände jag mig inte i pausen. 
 
Jag tyckte sweeney todd var riktigt bra. En rockigare och modern version med både bra och mindre bra lösningar. Ville verkligen bara springa upp på scen och vara med, och när hela ensamblen kom in och köra fick man rysningar i hela kroppen. 
 
En bussresa hem till Karlstad igår och gick sedan direkt på en öppen casting för Ulf Malmros nya tv serie. Kändes helt okej men väntar mig absolut inget svar men det var otroligt kul. Sen hem och firade pappa som fylde 57 hela år. Grattis farsgubben. Sne hejade jag på Outtriger i melodifestivalen där karlstadblod fanns med.
 
ÄNTLIGEN FÅR JAG VARA HEMMA OCH TILLÅTA MIG SJÄLV ATT VARA SJUK! imorgon börjar skolan men inte en chans att min kropp kommer orka det. Hostar upp lungorna snart. Så den här dagen har jag tittat på OS hela dagen och avslutar med detta inlägg och ramsus på luffen på SF kanalen. 
Hoppas att kunna vara tillbaka i göteborg på Tisdag! men vi får se. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 Februari

Yes I know that now you know
That I didn't know that you didn't know
That when I said "No"
I meant "Yes, I know" 
And that now I know that you knew
That you knew you adored me
 
 
Tisdagar är en lång med rolig dag med först stepp, kör, lunch sen balett, jazz och träningslära. 
Den här onsdag morgonen är första morgonen på länge som jag sitter i soffan och tittar på nyhetsmorgon, dricker mitt kaffe och äter min äggröra utan stress. Skall snart iväg och prata jobb med systembolaget här på linné som jag förmodligen kommer jobba på mycket i sommar. 
Sen kommer det blir stepp, jazz och sångträning där jag har två audtion låtar jag ska göra nästa vecka och en helt galen duett med gabriel (theraphy från Tick tick boom), fulsång, massa ord och tempoväxlingar, här kommer vi. 
 
Imorgon ser jag mest fram emot kvällskurserna som vi äntligen får gå på igen.
Sen är det två dagar kvar tills jag börjar fira helgen och min födelsedag. Klasskompisarna kommer på fredag på en mysig förfest sen kommer min mor och far hit lör-sön och firar mig. Kommer inte bli så tokigt att fylla 24 ändå, eller??
 
 
här är vi alla, med i kampen mot rasism. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0