30 december

Sometimes I see
How the brave new world arrives
And I see how it thrives
In the ashes of our lives
Oh yes, man is a fool
And he thinks he'll be okay
Dragging on, feet of clay
Never knowing he's astray
Keeps on going anyway...

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I
 
då var det dags att lite kort tänka igenom året som har gått. 
våren var blandad.. mycket skit mycket snack och stress för framtiden. 
Men man fick stå på Stora teaterns scen det var gött och det var mycket mys och små projekt.
"vår på avenyn" fick jag vara med på, vi gjorde en flashmob i nordstan, famförde mitt första musikalsolo för publik. ja våren var helt okej. 
 
 
 
 
 
 
Sommaren kan var den bästa på många år. Det blev inte mycket sömn och gud vad jag spenderade pengar på resor (och öl). Att sätta upp en musikal i Varberg och börja jobba 6.00 på morgonen i Göteborg är inte något jag kanske igentligen skulle rekomendera eftersom det slog ut på mig nu i höst men när man är i det och får stå på scenen och sjunga "anthem" till en stående publik så känner jag att det var fan värt de. Varberg och "Chess" var verkligen höjdpunkten med året. Tack alla som var med i uppsättningen och mina nyfunna vänner och mina tidigare vänner som jag nu kommit ännu närmare. 
 
 
 
Hösten kan ta sig lite i stjärten. Skolan har kommit tillbaka i sina nya form vilket jag älskar. Men jag själv har ju bara varit totalt konstig. Men jag börjar se en utveckling där också. Mitt sätt att tänka har ändrats och jag måste bara vila i det och låte det ske. Går inte att stressa fram. Men jag det blev en resa till London, två Abba shower och lite annat smått och gott..
 
och nu i slutet av 2014 så har jag fått umgås med min familj och mina vänner i Karlstad. Jag ha inte haft så mycket julkänsla. Kanske första advent när jag fick mysa med vänner i munckebäck men annars inte mycket. Det har kommit mer nu när snön har kommit. 
 
Mitt nyårslöfte att inte ha något nyårslöfte. Jag tänker inte sätta någon press på mig själv. Jag vet redan vad jag vill och jag pressas där redan. Jag tänker fortsätta jobba med mig själv och det jag lärt mig under hösten. Det räcker för att 2015 skall bli bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0