15 september

 
 
Dålig uppdatering men skolveckan har gått som den ska och jag har varken missat några lektioner och inga har ställts in. Helgen har också varit underbar.
Fredagen var det bara soft hemma tillsammans med min kombo och hennes två vänninor.
Lite städning, tvättning en lugn kväll.  Lördagen igår var helt sjukt bra. Började dagen med att gå till Osteopaten och fick svar på så många frågor om min kropp varför den är som den är och varför jag har ont där jag har ont. Den största delen till allt krångel är mina korta och starka höftböjare! Och så enkelt var det, tog bara 4 år att komma fram till det. Så nu ska jag ligga i hård stretching och ta bort situpsen sen komma tillbaka om två veckor igen och gå igeneom mina förändringar. Nacken kan jag äntligen böja på igen utan smärta och strålningar upp i hela huvudet. Så om ni har ont rekommenderar jag verkligen http://www.jonasklinik.se/. Iväg sen och mötte upp mitt snygga nollningsgäng på Liseberg. Var så länge sen jag åkte karuseller så det var grymt kul. Iväg hem snabbt och blev snygg för Opera premiären för Billy Budd som går på Göteborgsoperan. Super snygg föreställning, en välgjord tragedi men Opera är opera och orden är ju så utdragna. Men som sagt det var kul. Sen fortsätta vi mot Simon och festade loss tillsammans med Balettakademiens ettor och senare dök Artistens ettor upp också. 
 
Nu söndag ligger jag med min godispåse och colan i högsta hugg och ska bara lyssna på massa olika musikaler, kolla filmer och surfa runt! Tack Göteborg för en till kanon helg! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fina Gabriel 
 
 
och fina Adam 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0