28 September

When I'm lonely or feeling dejected,
I play this and it never fails.
I pretend like I'm in Ireland,
with Enya and the whales.
When my telephone gets diconnected,
or I spend ev'ry night alone,
I pretend like I'm in Ireland
where the Irish bagpipes drone.
 
 
Min hals är bajs men jag mår bra. har kunnat varit med på dansklasserna ändå.
Har ju inte ont utan den är bara jävligt irriterad och sur på mig. 
Igår var jag med Emelie och fick träffa hennes tjejkompisar. Först var vi och käkade på Cicero på Linné. Sen mötte vi upp några fler på stället VINK. Det var trevligt sen blev det en sväng till men jag gick ganska tidigt hem. 
Idag har jag varit på "jonas klinik" för andra gången. Vilket var lika befriande som sist jag var där. Det bästa var att det blivit framsteg på min kropp. Jag ska fortsätta med min lilla stretch och nu får jag träna magen ordentligt men ska vara väldigt noga hur jag gör det så jag inte använder höfböjaren alls. Men det är så otroligt hur kroppen funkar och nu har man lite huvudvärk efter alla spänningar han släppte lös. Är fortfarande helt lycklig över att jag jag böja mitt huvud ordentligt till höger. Så nu är jag en mycket lycklig tjej en lördagmorgon som väntar på att mamma ska komma ner till göteborg från Karlstad. Så nu väntas stan, god mat, sällskap, bio och imorgon planerar vi att gå på bokmässan. En kall och skön helg väntar i ett soligt göteborg! 

25 September

Hela veckan ha börjat med lektioner inställda hit och dit pga av olika anledningar. 
Men lite andra saker har hänt. 
 
Nathalie var här och såg fotboll med mig i måndags. Super trevligt, 3-1 till IFK. kul kul! 
Sen igår gick alla lektioner som de skulle bara att jag kände mig så dum och dålig (fast det är jag inte).
 
Idag var lektioner inställda och omplacerade så det var bara stepp, som jag också kände mig dålig på, (är i någon "tycka jag är dålig" period, fast det är jag inte). Men jag har fått andra saker gjorde idag som inte har med skolan att göra. Få bort en "göra hög", avboka tider, posta brev, höra av sig till folk förmiddag, samt en Powerwalk.
 
Jag avslutade dagen på balettakademien för att se treornas uppsättning av Company. Den var väldigt bra och det var så kul att äntligen få se Company som musikal. har aldrig varit riktigt insatt i den. Tyvärr så under tiden som jag satt där i publiken började min kropp säga ifrån IGEN. vilken den gjort ett par gånger nu senaste tiden. Så jag tror jag håller på att bli sjuk. Men det bryter aldrig ut riktigt. Vi får se om jag orkar vara frisk till lördag då mamma kommer ner. HOPPAS HOPPAS! 
 
 
 
 
 
 

22 September

 
Seeing my name up on that list
That beats the first time that we kissed
You thought I was dumb
But I think that somebody's judgement was poor
Seeing my name in black and white
It's like making love with you all night
NO WAIT!
It feels so much better
hello much better
its oh, oh, oh, oh, oh
much better
'cause I am so much better than before
 
Fredagen 
- Musikal (övade vår musikalnummer från guys and dolls) 
- Interpretation, den här fredagen var det min tur och jag köra första delen av en duett från rent (take me our leave me) på svenska. Var grymt kul att få leka med den på olika sett. utmaningen nästa gång är att hitta en motsatt låt mot den som man har sjungit. Funderar på en låt från musikalen "avenue Q" men har inte bestämt mig än. Har ett bra tag kvar innan det är min tur nästa gång. 
- Balett, blev en revansch från torsdagen och jag fick bra kritik för min hållning vilket kändes så skööönt med tanke på hur mycket jag jobbar på den hela tiden. Höfböjaren börjar ge med sig kanske. 
-Sånglektion, där vi hade vikarie den här veckan. Det gick bra och fick lite tips på min visa som jag har, "Du får mig i blom" med Meritza Horn. 
 
kvällen spenderades hemma i soffan med sushi och stretch. 
 
Lördagen försökte jag öva lite i skolan, storhandlade och sen var det dags för en liten tacos/förfest kväll hemma hos mig tillsammans med fyra andra söta männsikor från klassen. Sen bar det vidare och firade Linda och Lovisa som hade lokalfest ute i Backa. Grattis till er! 
 
 
Hovmarken
 
Idag, underbara söndag ; matlådor, teateruppgifter, film, Legally Blonde, cola, tvätt och förberedelser inför morgondagen då Nathalie kommer ner till Göteborg. för imorgon blir det fotboll för hela slanten, IFK-AIK. Kommer bli grymt. 

19 september

- teater/eget arbete
- jazz
- balett 
 
sen ett extra pass i jazz efter skoltid. 
sen lite körläxor, matlådor m.m. 
 
skämskudden på mig idag på baletten som inte kunde övningarna något vidare 
men ett + att jag hittat mina armar och att min hållning börjat bli bättre efter min stretch i höftböjaren. 
hoppas att det ska kunna gå vägen för mig om någon/några månader. fick lite tips från Marianna hur jag kan tänka, så lektionen avslutades bra. Efter jazzlektionen sa min kropp ifrån. Jag har inte feber men det känns som att något dumt är i kroppen som absolut inte ska vara där och något som jag inte har tid att ta hand om.
Ignorerar och känner efter imorgon hur det känns. 
 
 
 
 
 
Sen var vi  på Musikalen "Familjen Addams" med bla, Lasse Kronér, Cleas Malmberg och Stefan Ljungquvist (frollo, ringaren i notré dame) var med som huvudroller. Den var rolig och underhållande och de hade tagit med sig det moderna svenska samhället in i denna "fantasi" värld på ett bra och humoristiskt sätt. Med många fina detaljer. Jessica Zandén tyckte jag var fantastisk i sin roll och i sitt kroppspråk. Många gobitar i den så gå och se folket! 
 
 
 
Sen sist men inte minst har vi ett födelsedagsbarn idag. Bästa vännen i världen fyller 23 år idag. puss pårä <3
 

18 September

 
SEE ME CLIMBING TO THE TOP 
 
Har hittat en ny hobby som startade igår och det var så jävla kul 
ska bli intressant framöver och hoppas på att jag ska komma igång på riktigt efter kursen. 
 
idag efter röst och tal och steppen kommer vi får gå på musikalen "familjen addams" som har premiär den 21 september på lorensbergsteatern. Ska bli grymt! 
 

16 September

I see the sunrise from my window
It must have risen everyday
But I couldn’t see at all, the shadows were too tall, 
But I am seeing it today
I could see the people speaking; 
I couldn’t hear a word they say
Just the echo of it all, passing through an empty hall, 
I’m hearing it today
Because the world keeps turning and I guess it always will
I can choose to turn around, 
Or I can choose to just stand still, 
Either way, nothing stops another day.

halvdag i skolan idag. Har bidragit att jag har fått mycket eget arbete gjort. Förmiddagen var det teater, sen körde jag en timme kör, musikteori och sång. Gick ut och sökte lite jobb men det gick inge vidare tyvärr. Åkte sedan hem och gjorde en övning i träningsläran, en sångtext analys samt började med en levnadsbeskrivning för en roll jag ska jobba med i teatern. Tog en paus, gick ner till skolan igen för att köra en timme Burlesque för fantastiska Mike Gamble. Hem igen och har nu resten av kvällen skrivit klart hela levnadsbeskrivningen på nästan 3 A4 så det känns otroligt skönt. Så nu känner jag att det får räcka för idag. Sovtajm för mig och tagga inför morgondagen! 


15 September

 
 
If you really want to know
What I want in a guy...
Well, I'm lookin' for a dream on a mean machine
With hell in his eyes.
I want a devil in skin tight leather, 
And he's gonna be wild as the wind.
And one fine night, I'll be holdin' on tight... 

To a coooool rider, a coooool rider.
If he's cool enough,
He can burn me through and through.
Whhoa ohhhh 
If it takes forever,
Then I'll wait forever.
No ordinary boy,
No ordinary boy is gonna do.
I want a rider that's cool. 
 
 
 
 
 

15 september

 
 
Dålig uppdatering men skolveckan har gått som den ska och jag har varken missat några lektioner och inga har ställts in. Helgen har också varit underbar.
Fredagen var det bara soft hemma tillsammans med min kombo och hennes två vänninor.
Lite städning, tvättning en lugn kväll.  Lördagen igår var helt sjukt bra. Började dagen med att gå till Osteopaten och fick svar på så många frågor om min kropp varför den är som den är och varför jag har ont där jag har ont. Den största delen till allt krångel är mina korta och starka höftböjare! Och så enkelt var det, tog bara 4 år att komma fram till det. Så nu ska jag ligga i hård stretching och ta bort situpsen sen komma tillbaka om två veckor igen och gå igeneom mina förändringar. Nacken kan jag äntligen böja på igen utan smärta och strålningar upp i hela huvudet. Så om ni har ont rekommenderar jag verkligen http://www.jonasklinik.se/. Iväg sen och mötte upp mitt snygga nollningsgäng på Liseberg. Var så länge sen jag åkte karuseller så det var grymt kul. Iväg hem snabbt och blev snygg för Opera premiären för Billy Budd som går på Göteborgsoperan. Super snygg föreställning, en välgjord tragedi men Opera är opera och orden är ju så utdragna. Men som sagt det var kul. Sen fortsätta vi mot Simon och festade loss tillsammans med Balettakademiens ettor och senare dök Artistens ettor upp också. 
 
Nu söndag ligger jag med min godispåse och colan i högsta hugg och ska bara lyssna på massa olika musikaler, kolla filmer och surfa runt! Tack Göteborg för en till kanon helg! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fina Gabriel 
 
 
och fina Adam 
 
 
 

8 September

En fantastisk helg med en fantastisk vän!
Nathalie Stansert, love u
 
fredag blev det fotboll ovh öl 
lördag blev en heldag på stan med besök på olika fik, affärer, resturanger och pubar. 
söndag en riktigt dunder frukos buffé innan bussen gick mot karlstad igen (försökte vara duktig coh åka och dansa en stund i skolan och börja planera morgondagen), matlådorna är gjorda och sängen väntar på mig. 
 
 
 
 
 
 
In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end


5 September

livets riktedom är du min vän, 
du får mig i blom på nytt igen..
 
- teater
- jazz 
- balett 
 
Vi har fått i uppgift på träningsläran i mentalträning att skriva en dagbok om första året på PAS. 
Men eftersom jag skriver en del i bloggen redan så kommer jag använda den uppgiften här. 
Orkar inte skriva på två ställen. 
Steppen känns helt okej. Det är grymt kul, men måste träna på några steg, antingen om jag hinner det på söndag eller så kör jag på måndag. Jazzen känns bra, fast jag kan puscha mig själv så jävla mycket mer. På vissa diagonaler känns det som att jag är utanför min kropp typ och kan inte ta i. Sjukt störande. Baletten har jag hittat många behövande muskler och mina knän ganska bra, men jag har min JÄVLA F*tt svank att jobba "bort" och då böjs mina knän, störande. och min mage har alltid varit ett problem. Inte storlek mässigt utan "jobba i baletten" mässigt. Fast sjukt skönt att veta vad jag ska jobba med dock. Sen fick jag lite smäll för mina "fula" armar också. Men allt kan bara bli bättre. Sen ska jag boka tid hos en osteopat som ska rätta till min snea kropp. 
 
teatern känns bra, sången känns bra och allt annat känns bra..
 
längtar tills imorgon då Nathalie kommer hit i helgen och hälsar på. 
VI SKA HA SÅ SJUKT MYSIGT!!  
 

3 September

vår bästa tid är nu, är nu, är nu..
 
 
Lektioner idag blev Stepp och Jazz.. kören ställdes in eftersom vi var inbjudna på göteborgsoperan för att få se en liten genomdrag ur musikalen "La Cage" som jagf även såg i Stockholm vintras. Så det var kul, så idag har man sett (de som har rösterna till) Jafar och Gaston som ett par. Mysiga gubbar..
 
imorgon blir det att gå på genomdrag ur teatern "som ni vill ha det" som är en shakespear pjäs. spännande...
 
 
 
 

1 September

You took my days with you
Took my nights with you..
 
fredag
- musikal
- interpretation
- balett
 
lite egen sång träning som gick bajs.. har inte sjungit på hela sommaren. 
Vill bara komma igång med det och suga i mig all kunskap jag kan få
Sen blev det fika med Linda Hovmark för att sen käka massa tacos at her place för att sedan åka in och dricka vatten en stund på stage door. 
 
Lördag 
grovstädning i lägenheten 
steppträning i skolan med Linda som lärde mig lite nya steg 
middag och tjejsnack med Emelie 
stage door och firade Hampus som fyllde 23
 
 
 
 
 
 
söndag 
har hela morgonen legat i sängen och kollat på massa friends avsnitt men snart ska jag bege mig till skolan och träna lite. men det blir ganska lungt. sen ska jag bara fortsätta där jag är nu. dator, musik, film, avsnitt och förbereda mig inför skoldagen.. 

RSS 2.0