16 Maj

mönster jeans och färg
 
 

16 Maj

 
 
 
Blanda 
fetaost
spenat 
peppar
vitlök 
1 ägg 
köttfärs
lök
 
och du får otroligt goda köttfärssbiffar 
 
 
 
 

13 Maj

I'm so excited
My knees are shaking, yeah
Mr. Engineer
Don't you keep me waiting
 
 
INSPIRATION TIME 

12 Maj

If you feel you want to kiss me Go right ahead I don't mind
All you got to do is Snap your fingers and I'll come running
I ain't lying, I ain't lying I heard you once little boy
You know you got it I'd deny my own self
Before I see you without it I love you
Ain't no doubt about itBaby I love you
 
Eftersom jag missade fantastiska kungträdgården i stockholm förra året så var jag tvungen att finna mig tiden efter jobbet igår att åka dit och njuta av vädret, allt folk, trevligt sällskap, mat, glass och allt som ska innehålla i en sommar på en och samma gång. En mysigt träff i stan som skulle bli ett par timmar blev en spontan utekväll med vänner och nyfunna vänner. Tack Elin och hennes gäng och Taverna brillo. 
 
Idag blev det bara jobb för min del och tyvärr blev det en ganska jobbig dag då mycket körde ihop sig samtidigt. Så det blev bara att åka hem efter, äta min pizza som jag längtat efter sedan två månader tillbaka och somna bums i sängen. Nu sitter jag har fortfarande lite små seg men kroppen har ju vaknat till liv. Inte okej!! så ska avsluta inlägget med lite bilder och sedan försöka somna om igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I väntan på Bruce springsteen, Tur att man inte var ett stor fan,
Då han tyvärr aldirg kom ut och hälsade.
Den lilla spruvlingen! 
 
 
fick en bild på bilen iafall! det du mamma! 
 
 

9 Maj

Man vet att sommaren är här när man kan gå hem i shorts och en tunn tröja klockan 22.30 på kvällen! 
Så jävla sköönt. Min torsdag har varit underbar! hur har er röda dag varit?
 
 
 
 
 
 
ABRAHAMSBERG 
 
 
 
FARSTA 
 
 
 
ZUMBAFEST (grattis världens bästa Sofia som fyller 24 idag) 
 
 
 
KVÄLLSMYS HOS MINA FINA BEBISAR! 
 

6 Maj

 
 
Fotograf; Rebecca Hansson Mua; Isabelle Persson Modell; Anna Nilsson (jag)  
 

6 Maj

i'm not perfect, but almost  
 
Fotograf: Rebecca Hansson Mua; Isabelle Persson Modell; Anna Nilsson (jag) 
 
En av många bilder från gårdagens fotografering med Rebecca Hansson och Isabelle Persson. 
Det var otroligt kul och vädret var ju helt fantastiskt, så vi fick leka med ljuset precis som vi ville. Rebecca är så otroligt duktig och det kommer bli super skoj att få se resultatet. Efter tre timmar kände vi oss alla tre väldigt nöjda! Jag hoppas att jag själv kan känna mig nöjd med min egen insats lika mycket som Rebecca och Isabelle var med mig för jag kan bli så självkritisk. 
 
Idag blev det en förmiddag/frukost at my place med Nathalie, sen kom Jim och hämtade mig med bilen som tog oss till Alsters Herrgård. Där vi gick på utställning och käkade god mat och göttade oss i det vackra vädret. Därefter åka hem för att säga hej till Mikael som titta in påväg tillbaka mot Oslo. Det blev sedan en tur till herrhagen för att köra igång årets första grillning med Nathalie, Totte, Desire och David. Men nu avslutar jag den här underbara dagen med mys i soffan med mor, far och en stor tallrik med kladdkaka och massa grädde.. MÖÖÖÖMS 

5 Maj

Igår var det en otroligt rolig dag på jobbet med massor med härliga barn som var på vår balancekids dag! 
Dagen var lite rörig och paniken för att missa något barn var lite jobbig. Men det gick och min dansklass blev jätte lyckad. De var så söta och duktiga allaesammans! Sen fick man lite bebisgos så man klarade sig genom resten av timmarna. Helt otroligt vad jag har lärt mig mycket om barn sen jag började jobba där för ett år sedan nu. Men igår var det även dags för mig att säga upp sig! så det var väldigt blandade käsnlor. Så i juli gör jag mitt sista pass där! Så vissa barn ser man ju knaske inte så mycket mera nu. Mycket sorligt! 
 
Idag vaknade man upp i Karlstad med en mor vid frukostbordet. 
Så förmiddagen har gått åt till att bara umgås med mamma. Vi tog oss tillbaka till 70-talet i olika fotoalbum och jag fick veta lite mer om hennes vilda festliga sida! underbara mamma :) 
Var kul att få se att hon också varit ung en gång i tiden. 
 
Så nu snart ska jag göra mig redo för fotograferingen med Rebecca och ta mig till göteborgsudden som hon valt ut som plats. Så får vi se vad detta blir. Är lite nervös för jag känner mig lite ringrostig. Men kommer säkert igång snart. Det blev ju väldigt bra sist vi körde. Tvekar verkligen ingenting på Rebecca. Det är min insats jag är lite orolig över. 
 
Men Nu ler vi, packar väskan och åker. Imorgon är en ny dag då det är massa annat på "göra och umgås" Listan. så får vi se vad vi hinner med. 
 
 
 
 
Samma bild, olika färger som Rebecca tagit vid förra fotograferingen. 
 
 

2 Maj

 
- Jobbat hela dagen och imorgon ska jag jobba förmiddagen och sedan resten av tiden ska gå åt till att förbereda min barndansklass på Lördag på balance kids dagen! ska bli riktigt kul, klassen har blivit full med 20 stycken härliga barn. Sen på lördagkväll är planen att jag ska åka hem till Karlstad ett par dagar! bland annat för en fotografering med Rebecca! ska bli spänande. 
Måste ju säga Grattis till min vän Pyra Polleryd som fick en Pojke för ett par dagar sedan! 
Stort grattis till dig och din sambo Mathias! 
 
 

1 Maj

I feel the adrenaline moving through my veins 
Spotlight on me and I'm ready to break 
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that ya feel the same
 
Det är så sjukt vad mycket begåvade människor det finns, 
har för en stund sedan kommit hem fårn Circushögskolan och sett deras Genrep inför deras turné i Frankrike.
Helt fantastiska, är så imponerad. Scenen vad ganska liten vilken gjorde att man kom så nära artisterna, allt såg så otroligt enkelt ut vilket gjorde mig så avunsjuk, man svettades som en gris när man satt där och var nervös för att det skulle slå ihäl sig men musiken och de komiska inslagen gjorde en faktiskt lite lugnare. Kan knappt vänta till nästa år då de går sitt sista år på skolan och se vad det har gjort med dom då. Tack för ikväll. 

1 Maj

För de få personer kvar i mitt liv som missat vad som hänt så kommer det en liten uppdatering. 
 
Göteborg audtion i fyra dagar förra veckan och ja, JAG KOM IN PÅ PERFORMING ART SCHOOL I GÖTEBORG 
och detta innebär ju då att om jag tackar ja (vilket för mig just nu känns självklart) kommer jag i augusti flytta ner till Göteborg. Det är så sjukt vad mycket känslor man har innan man får det avgörande smset. Först är man så slut för alla dagar man har försökt prestera det absolut bästa man kan så man är helt tom i huvudet samditigt som huvudet är proppfylld med energi och hopp om att man faktiskt kan klara det och vet att när som helst så avgörs en framtid tre år framöver. Det slutade som jag ville så jag är otroligt lycklig just nu. 
Jag kommer snarast att ta upp detta med mina jobb och försöka hitta boende i Göteborg. För alla som känner folk i Göteborg och har lust att hjälpa en vän så hör av er. Vore fett. Sen ska jag höra av mig till CSN och se hur allt funkar. 
 
Igår var det Valborg. Jag frade in våren tillsammans med ett litet udda gäng som kom hem till mig innan vi sedan drog vidare till Isabelle och Anton. 
Det var jag, Marcus med en vän, Elin med en vän, Johanna och Tony, sen kom även mracus väns flickvän. Yes jag skriver såhär bara för att krångla till det för er. Lite små kul. Sen mötte vi upp snygga Ylva Hilber på tunnelbanan. En trevlig kväll med trevligt folk. 
 
Nu ska jag sova ett par timmar till, sedan möta upp min vackra vän Johanna för att gå och se cirkushögskolans genrep inför deras föreställningar senare i Maj. 
 
 
har hamnat i en riktigt cola period igen. Vi får hoppas den går över snart helt enkelt. Men just nu dricker jag bara för att jag är värd det! MUMSFILIBABBA

RSS 2.0