Ambassadör

Igår blev det fika med Linda Larsson i timmar och så var det fest på stora essingen på kvällen.

Först blev det melodifestivalen till hundra procent. Hatade jag Eric saade, men nu älskar jag honom. Konstigt hur man kan ändra sig så fort. Hans framträdande var suveränt men rösten tyckte jag inte om. Men kom fram till att det lät ganska bra ändå. Tror den kan komma långt i eurovison. Han är ung, snygg, bra manliga dansare, bra effekt med glasrutorna, en dans/discolåt, han rör sig bra och han är en man.

Sen blev det utgång på Ambassadör på Kungsgatan. Det var skit kul, bra musik med roligt folk.

Idag reste Monica tillbaka till Kongo. Fick se lite bilder innan hon åkte och det ser ut som att hon trivs. Resten av dagen har gått åt till städning, sångträning, matlagning och Cv på filmcafé.se. är ganska nöjd faktiskt. har inte rört mig utanför dörren men det lite luft från min franska balkong fungerar också. Nu solsidan, choklad och te.

 

underbara Mia hade bakat

jag och mina puddingar Linda och Andreas


sökningar på G

idag tog min snygga vän Andreas bilder på mig som inte alls är lika snygg men som försökte. Ett CV foto och ett kroppsfoto till sökningar.. nu börjas det igen. Vår stressen är på väg och den kommer med stormsteg!

trött men full med energi

Energin kommer inte ur mig riktigt. igår satt jag och gjorde tusen olika saker utan att någonting blev klart. jätte jobbigt. jag orkade inte fullgöra någonting. Sen vill jag verkligen dansa och sjunga och få ut något av veckan. men penicillin helvet** hindrar mig. Men jag ska se ifall man skulle kunna stå längst bak i klassen och bara memorera lite steg kanske, och floor bar är ju knappast jobbigt och ansträngande.
Sen så var jag ju på The Ark också. det var grymt. har inte bilder bara. 
fredasmys
pojkarna kunde inte låta bli att riva tapet en lördagskväll.
förfesten betod mer av godis, chips, cola och chocklad än alkohol.

sjukling

dagen har bestått av:
halsont
smärta till huvudvärk
8 filmer
chips
huvdvärkstablett
och vatten

RSS 2.0