KVINNAN ÄR HEMMA


OM

Om han var här skulle han då se all den svaghet ja har
om han kom va de möjligt att vända om,
om han sa allting i ditt liv ska förändras idag,
man ska aldrig ångra de man gjort men hoppet slocknar fort
varje sekund kan lyckan vända kärleken förgår 
slå mitt hjärta slå.

Han kysser mig ömt och när ja vaknar nästa morgon 
finns bara smaken kvar från nåt ja drömt 
lyckan den ler mot alla andra men aldrig mot mig
slå mitt hjärta slå, slå mitt hjärta slå

 tack för alla sånger..

...för ord och toner, Vem behöver religioner? dom kan vi vara utan. men om musik inte fanns,
inte nånstans, alla behöver en sång och en dans. Jag säger tack för alla sånger.
Ni ger var röst en chans.

ett känsligt ämne att tala om kanske.
Men utan att säga för mycket vad jag tycker så säger jag bara att jag är så fruktansvärt trött på alla orättvisor och förtryck som finns. Idag på aftonbladet ser jag ett klipp där två polismän skrattar och piskar sönder en kvinna som straffet för att "hon bar byxor på sig".  det spelar ingen roll vad hon hade haft på sig för de hade säkert hittat på någon annan anklagelse som "går emot" bibeln, koranen eller vad fasen det är människan tror på (hittat på). förlåt man jag blir bara så trött att människan försöker leva upp till något vi egentligen inte vet någonting om. Vi tolkar saker som inte ens står i det vi tror på! den som könstympar små barn kan gärna få berätta för mig hur de kommer fram till att det står i bibeln att kvinnan ska få sitt ollon avskuret med ett rostigt rakblad... vem fan behöver religioner. För mig är tro, hopp och kärlek något helt annat.

"barnkalas"

Igår gick hela dagen åt att gå upp, städa, handla och köpa Michael Jackssons nya album.
Har dock inte hunnit lyssnat så noga på den än, en tupplur och sedan kom kvällen och jag begav mig först till slussen och mötte upp söta Åsa. Vi tog oss till Mia där vi gjorde oss så barnsliga vi kunde. Temat för kvällen var "barnkalas". vi shotta i oss lite 20 % vin och tog oss ett till glas eller två. Mötte upp Emma och begav oss mot Ylva och Leons Lya.
På vägen dit hände det mycket. allt från kisspauser, jul sång på t banan, Det blev också helt plötsligt Mias möhippa och det firades med att åka pulka nerför backen. Väl hos Leon och Ylva blev det lekar som dans stopp, kyssa grisen, limbo, äta godissnören och fina priser. Själv vann jag är mycket fin JOJO. Nu bilder!

JAY SMITH

så jävla bra är jag. förra året trodde jag från första audition att Erik skulle vinna. Det gjorde han.  I år trodde jag på Jay och vem vann. Jo JAY. Så jävla bra är du. Skiter i vad folk snackar, han knarkar? yes det gör en tredje del av alla som går på gymnasiet också. nej det vet jag faktiskt inte men vad jag menar är fy fan vilken röst killen har.
Kärlek till han.
har försökt tagit mig igenom hela idol kvällen utan att somna. inte för att det var tråkigt på något sätt utan för jag är otroligt sliten efter den här veckan. Men roligt att svackan jag har haft ett tag börjar lösa upp sig. Känns bra att sluta på topp inför jullovet som börjar nästa vecka. Underbart!

RSS 2.0